Pleacă Geanina din Las Fierbinți?! Cât timp va sta în concediu maternal

Las Fierbinți se pregătește de o schimbare! Anca Dumitra, actrița care interpretează rolul Geaninei din serialul de comedie, se pregătește pentru cel mai important rol din viața sa: cel de mămică. În curând, va naște primul copil. Viața ei se va schimba radical atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional.

Nu a stabilit încă cu exactitate cât timp va dura concediul maternal. Totul depinde în mare măsură de necesitățile bebelușului și de modul în care-și va gestiona timpul. Ea speră să poată menține un echilibru între viața personală și viața profesională. Nu va dispărea complet de pe micile ecrane. Episoadele difuzate în prezent au fost filmate cu câteva săptămâni în urmă, când sarcina ei era încă puțin vizibilă și putea fi ascunsă cu hainele adecvate.

„Încă nu am stabilit o dată precisă, că voi sta trei săptămâni, o lună, șase luni. Nu poți să știi pentru că întotdeauna este, în principal, de bebe, de tine… cum manageriezi totul. Sper din tot sufletul să fiu echilibrată și să știu exact ce să fac, când trebuie să fac. Îmi doresc să fac asta.

Acum, ce văd oamenii pe post de marți până joi, este sezonul pe care noi tocmai ce l-am terminat de filmat. Respectiv, acum trei săptămâni, cam așa. Astfel încât, un pic am filmat cu burtică, nu se vedea așa tare. Plus că, fiind mai friguț mai puneam o gecuță și așa mai departe.

Din punctul ăsta de vedere, suntem în pauză acum. Doar ce am terminat acum. Mai departe, vedem. Dar stați cu ochii pe noi. Că cine știe?! Nu fuge nicăieri, ce-i drept. Poate, știu eu, mai lipsește o săptămână, două. Se duce puțin la studii”, a explicat vedeta.

Sarcina ei a evoluat bine

S-a căsătorit în secret anul trecut, iar anul acesta a rămas însărcinată. După ziua ei de naștere, își va ține copilul în brațe. Se simte extraordinar. Sarcina nu i-a schimbat cu nimic programul zilnic, până acum.

Anca Dumitra și soțul ei
Anca Dumitra și soțul ei (SURSA FOTO: Instagram, Anca Dumitra)

„Nu știu dacă e bine sau nu, dar sunt pofticioasă, sunt mâncăcioasă. Sunt foarte bine. N-am nicio problemă. Primul trimestru a fost puțin mai dificil. Dar am trecut ușurință peste… mici grețuri, pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie.

(…) Îmi doresc din tot sufletul să creștem împreună un copil sănătos, voios, un om bun. Ăsta e scopul major. Știu că o să fie greu. Toată lumea îmi zice că o să fie dificil. Cel puțin primele săptămâni, primele luni, până te acomodezi. Și e absolut firesc să fie așa. Dar pe de altă parte, nici nu vreau să pornesc la drum cu preconcepții, vreau să fiu pe cât se poate de deschisă. Și să am încredere. Și în instinctul meu și în soțul meu și în bebele nostru… că vom face echipă bună”, a spus ea în cadrul unei emisiuni TV.

Nu vrea să dezvăluie sexul bebelușului

Ea și soțul ei au aflat deja sexul bebelușului, dar nu vor să-l dezvăluie. Admiratorii ei și familia lor vor avea dacă au băiat sau fată abia după ce se va naște copilul.

„Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem gender reveal. Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem.

Nu am pregătit camera. Și aici consider că mai e puțin timp. Nu m-a apucat febra pregătirilor așa, cameră, tapet sau alte chestii. Dar sunt în plan mici lucruri, dar mai așteptăm mici lucruri”, a mărturisit ea.