Se pare că mulți oameni din PSD plâng după debarcarea liderului Liviu Dragnea de la cârma partidului, după cum mărturisește Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook. Mulți sunt cuprinși de nostalgia timpurilor când luptau împreună pentru un crez.

„Mă sună colegi in fiecare zi să-mi spună că-l regretă pe Liviu Dragnea. Enorm! Că le este dor de timpurile in care luptam impreună pentru un crez si vocea noastră era auzită. Imi spun că sunt nostalgici. Până azi le spuneam să aibă răbdare si să spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici măcar de trădarea unora. Deocamdată”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a fost condamnat la sfârșitul lunii mai la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.  Sentința este una definitivă. Completul de 5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță.

În urma acestei condamnări Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor au devenit conducătorii Partidului Social Democrat, în urma unui congres agitat. Marii pierzători ai șefiei PSD au fost cei apropiaţi lui Liviu Dragnea.