În timpul sferturilor turneului de la Miami, Simona Halep și Daniel Dobre au trecut printr-un moment dificili. Românca i-a vorbit pe un ton tensionat antrenorului său, chiar în timpul meciului cu Qiang Wang.

La momentul respectiv, Simona s-a răstit la Daniel Dobre pentru că era nemulțumită de stuff-ul ei care îi făcea galerie.

„Simona nu m-a chemat acolo să fiu slugă, ci să fiu o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine și ea la acel moment.

Când alege niște oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În același timp, îți cere să fii 100% implicat acolo. Întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, chiar dacă necesită timp sau energie, ea încearcă să facă acele lucruri pentru ca tu să te simți bine. Ca atare, dacă ți-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine.

Nu e nimic exagerat în ceea ce îți cere. Când vrei să lucrezi cu un profesionist care dă totul, nu te poți duce acolo cu jumătate de inimă”, a declarat Daniel Dobre pentru treizecizero.ro, citat de ziare.com.