Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre monstrul care a îndoliat toată România. Avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut mărturii despre acesta. Se pare că monstrul regretă atrocitățile pe care le-a comis și plânge în penitenciar. A început să conștientizeze gravitatea faptelor sale. Anunțul a fost făcut chiar de către avocatul său, Claudiu Lascoschi.

Dar asta nu e tot. FBI încă nu a trimis în România analiza rămășițelor din pădurea din Caracal. „Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment. El a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Apărătorul din oficiu al lui Dincă mai spune că, în ceea ce privește datele din dosar privind-o pe Alexandra, lucrurile sunt deja clare. „Nu este vorba numai de declarațiile lui Gheorghe Dincă. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. (…) Nici nu există o a treia victimă. Există doar două victime”, a mai spus Lascoschi.

Rezultatele analizei rămășițelor din pădurea din Caracal, trimise in SUA la FBI, nu au ajuns încă la anchetatorii din România, mai spune avocatul.

Gheorghe Dincă a fost arestat după ce a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei. Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.