Chiar în aceeași în care Alexandra era omorâtă de Dincă, la Caracal, DIICOT destructura, în colaborare cu FBI, una dintre cele mai importante rețele de trafic de carne vie din zonă, mai precis din Craiova. Rețeaua, notează Libertatea, ai cărei reporteri au făcut dezvăluirea, își racola fetele inclusiv din Caracal. 

Coincidență? Poate nu. Cert este că acest fapt poate explica inclusiv reticența DIICOT de a da verdicte în cazul Caracal.

„Șeful clanului Tudor Florian, zis și ”Rechinul”, cumpăra fete cu 2.000 de euro din Caracal în 2012, când își construia rețeaua de trafic, după cum a descoperit Libertatea. Dosarul în care apare ”Rechinul” este cel despre cele 16 minore din Caracal, Dioști și Deveselu, violate și obligate să se prostitueze.”, notează Libertatea.

În dosar a fost implicat și FBI, poate mai implicat chiar decât procurorii noștri, având în vedere că, după cum notează sursa citată, americanii au fost prezenți la precheziții, iar românii nu.

Știa Dincă despre cazul Rechinul? Îl cunoștea pe interlop? S-a speriat când a aflat ce a pățit și a omorât-o pe Alexandra? Sunt întrebări pe care nu putem să nu ni le punem.

Toate detaliile acestui caz care nu poate să nu ridice semne de întrebare le găsiți aici.