Un martor sub acoperire, care a dorit să vorbească doar cu Alexandru Cumpănașu, a acceptat să vorbească la România TV, cu vocea distorsionată și fără a i se vedea fața. El a spus că Gheorghe Dincă face parte dintr-o rețea de carne vie, iar capul rețelei era un anume ”domnul Tonel”, din Caracal. Martorul a spus că Luiza a fost răpită și dusă la 12 bărbați pentru a face sex cu ea și același traseu urma și pentru Alexandra.

”Vreau să mă adresez cuiva: domnului președinte al României, domnul Iohannis. Eu vă garantez că ceea ce vă spun este adevărat, dacă nu eu îmi iau zilele, mă împușc. Vreau să mergeți să verificați ceea ce voi spune, instituțiile statului.

În cartierul Bolt, lângă fabrica de pâine stă domnul Tonel, care se ocupă cu tuburi de oxigen. Acolo să se ducă autoritățile să-l ridice, pentru că este capul rețelei. Tot în Bolt este un alt cap al rețelei, iar fiica lui este angajată la DIICOT sau CSAT. Nu-i știu numele, dar trebuie să-i ridicați de urgență.

Tonel a luat-o personal pe Luiza și a dus-o la traficanți. Pe ea au dat-o la 12 persoane care au făcut sex cu ea.

În legătură cu Alexandra, Tonel mi-a spus ne întâlnim pe strada Rahovei, la numărul 169, adică acolo unde s-a petrecut crima. Tonel era mână în mână cu Dincă și fiica lui îl susținea așa cum a făcut-o și cu alte fete. Ea îl protejează și ține în frână DIICOT-ul și alte instituții ale statului. Rețeaua le răpea și le ducea la casa acestui Dincă. Am fimări cu aceste persoane care au făcut aceste lucruri. Am fost trimis de oameni să fac sex cu fete în casa lui Gheorghe Dincă și eu, și mulți alții.

În fața autorităților voi spune tot ce știu, toate detaliile, toate dovezile pe care le am. Vreau să știu că sunt în siguranță și voi spune tot ce știu.

Știu mai multe despre ceea ce se întâmpla în casa lui Gheorghe Dincă și aceste lucruri se întâmplă de 10 ani de zile.

Vreau să fie clar: nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau nimic. Pentru mine este important ca doar adevărul să fie scos la iveală.”, a spus martorul sub acoperire.

DIICOT anunţă oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, precizând că în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei de 15 ani, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. DIICOT precizează că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter  Distribuie pe Email
”DIICOT continuă activităţile începute in ziua de ieri, potrivit comunicării anterioare, prin cercetarea efectuată de echipe complexe, a locuinţei inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează UP, poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunii de omor, criminalişti şi poliţişti din cadrul structurii specializate a IGPR – DCCO. Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”, anunţă DIICOT, care transmite condoleanţe familiei adolescentei.