Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Pro România și alianța USR-PLUS sunt partide ale serviciilor secrete. El consideră că valul de plecări din PSD spre Pro România a însemnat un exod al ”acoperiților” și susține că dacă nu mai sunt astfel de agenți ai serviciilor secrete în PSD, atunci nu vor mai exista transferuri.

Victor Ponta a scris pe Facebook: 
Liviu – iar te scarpini la buba? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile si laturile in care traiesti tu cu bufonii si metresele tale – dar oamenii trebuie sa stie adevarul !
1. Imi aduc aminte ca tu taiai porcul la vila T14 a SRI si alergai mesenii cu soriciul
2. Imi aduc aminte ca tu ai comandat vin scump din America sa il faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui sa il impresionezi / si dupa alegerile din Decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea sa il rogi sa il convinga pe Iohannis sa te puna Premier
3. Imi aduc aminte ca tu il bateai la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( ca erai casatorit nu conteaza ca tu esti cu “familia traditionala”) si tot explicai ca ea stie ruseste ca a studiat la Moscova
4. Sa imi aduc aminte ca in ziua in care ai fost prima data condamnat de ICCJ in 2015 ai venit la mine in birou si m-ai batut la cap sa mergem la “baieti” la SRI sa le ceri ajutorul la recurs?
Nu vrei sa schimbi placa asta si sa ne spui in 2018 din banii dati de la Buget la PSD de cate ori ai platit zborurile cu avioane si elicoptere private pentru tine si noua iubita?
Daca te scarpini singur la buba te pot ajuta!