Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Darius Vâlcov a cerut acum cateva zile lămuriri la ASF privind neregulile de la data listării pe bursă a acțiunilor Digi.

Darius Vâlcov susține că a cerut ASF să îi răspundă dacă la data listării valoarea contabilă a acțiunilor Digi este de 1 leu și 8 bani și că țncă mai așteaptă un răspuns din partea ASF. Potrivit lui Vâlcov, la data listării, valoarea acțiunilor Digi era de 40 de lei: „În prezent valoarea acțiunilor Digi a ajuns la 28 lei (cu 30% mai puțin) și continuă să scadă”.

Potrivit ziardecluj.ro, enigmaticul om de afaceri Zoltan Teszari, cel care controlează compania RCS&RDS, liderul pieţei de comunicaţii fixe din România, construiește un trust paralel cu Digi. În acest moment, surse din piață indică faptul că Digi 24 este la vânzare. Ziardecluj.ro informează că discuția nu este despre Digi TV, post de televiziune care a scăzut atât de mult în audiențe încât a fost depășit recent până și de canalul Duck TV, ci despre povestea unui take-over al RDS și a izolării aproape totale a lui Zoltan Teszari în companie. 

Acţiunile operatorului au închis luni seară la minimul istoric de 27,8 lei pe unitate, ceea ce oferă companiei o valoare de piaţă de circa 2,8 mld. lei.

Vezi care este poziţia grupului Digi|RCS & RDS cu privire la atacurile publice formulate recent.