Show-ul de talente a strâns în fața televizoarelor o medie de aproximativ 1,2 milioane de telespectatori, la nivel național, cu 200.000 mai putin decât în prima seară. Emisiunea de debut a Vocii României a fost programată în două seri. Prima parte a fost vineri, 7 septembrie, până la 21.45, când a început meciul România – Muntenegru, din Nations League. 

Kanal D și Antena 1 s-au aflat pe următoarele două locuri din top. Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, a debutat aseară aproape la egalitate cu emisiunea Exatlon, de pe Kanal D. Cele două au avut, la nivel național, o cotă de piață egală, 13,2%. Pe următoarele două tageturi, emisiunea postului Intact s-a impus și s-a clasat pe doi. Show-ul de transformări a fost urmărit de aproximativ 953.000 de telespectatori, în timp ce Exatlon, pe poziția secundă, a fost urmărit de aproximativ 958.000 de telespectatori. 

Noile schimbări din juriu, cu Andra şi Irine Rimes în locul Loredanei şi lui Adi Despot au fost de bun augur, iar interesul telespectatorilor pentru emisiunea Vocea României a crescut. Încă de la prima emisiune, audienţa Pro Tv a fost una foarte bună pe tot parcursul show-ului, atât la nivel naţional, cât şi pe publicul comercial, cel care-i interesează pe publicitari.