Este cutremur în cazul Caracal. Potrvit informațiilor furnizate de România TV, se pare că Gheorghe Dincă ar fi avut mai mulți complici, pe lângă cel arestat în urmă cu căteva zile: Ştefan Risipiceanu, zis Fane, vecinul monstrului de la Caracal.

Jurnaliștii au arătat că pe salteaua din dormitorul groazei au fost găsite mai multe ADN-uri, printre care cel al Alexandrei, Gheorghe Dincă şi al vecinului său, Ştefan Risipiceanu, zis Fane. Acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Luiza, conform România TV.

Mai mult chiar, în timpul în care anchetatorii verificau Casa Groazei, au fost luat probe de peste tot, inclusiv de pe salteaua de pe patul lui Gheorghe Dincă.

Ceea ce s-a aflat ulterior, în urma rezultatelor, este înfricoșător: Gheorghe Dincă nu a fost singurul bărbat care a întreţinut relaţii sexuale cu Luiza şi Alexandra. Pe salteaua cu pricina au fost găsite mai multe ADN-uri, printre care şi ADN-ul violatorilor Gheorghe Dincă si Ştefan Risipiceanu, zis Fane, dar şi cele ale Alexandrei şi Luizei.

Surse din anchetă citate de România TV, au susținut că au existat mai mulţi violatori. Există un martor care susţine că, Luiza a fost violată de 11 bărbaţi.

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe Fane pentru acuzaţia de viol, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă. Cel care l-a demascat pe Fane a fost chiar bunul său prieten, Gheorghe Dincă. Fane însă nu a recunoscut acuzaţiile. În schimb, a recunoscut faptul că a dormit multe nopţi în casa monstrului, când lucra la el în curte şi erau buni prieteni.