Ștefan Bănciă îl va interpreta pe Orlando în serialul „Liber ca pasărea cerului”

“Nu pot să spun că e un tabiet, dar în timpul filmărilor m-am obișnuit ca înainte de începerea lor să stau cu colegii mei la o cafea la mine în rulotă sau la machiaj și să repetăm scenele pe care le aveam de filmat în ziua respectivă”, spune Ștefan Bănică.

Interesant este faptul că pentru rolul lui Orlando, Ștefan a scos din garderoba veche o cămașă pe care a cumpărat-o din Hawaii și pe care nu a mai purtat-o din 2006.

“Găsind această cămașă înflorată, uitată în garderoba mea, am construit outfit-ul personajului: lejer, colorat, cu un mic cercel în ureche și o mustață cu cioc, cu ochelarii transparenți de soare, pe care și-i asortează la cămăși. Ăsta-i Orlando. Și atunci am folosit cămașa pe care o aveam, iar cei de la costume au luat-o ca model”, mai spune acesta.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante ocupă rolurile principale, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului. Premiera va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

„Liber ca pasărea cerului este o savuroasă comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză. Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârșită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite”, se arată în comunicatul de presă al serialului.