Gheorghe Dincă a fost supus unei analize comportamentale în urma căreia a ieșit la iveală că bărbatul este un om extrem de sadic.

Potrivit raportului profilerului Poliției Române, monstrul din Caracal este un om cu tendințe sadice care și-a ținut victimele în viață pentru a le folosi drept obiecte sexuale.

Același raport scoate la iveală faptul că Dincă a ținut-o sechestrată pe Luiza Melencu timp de 4 zile fără să îi dea de mâncare și în care a abuzat-o sexual.

În urma raportului, s-a aflat motivul pentru care Gheorghe Dincă a omorât-o pe Luiza. Se pare că bărbatul a decurs la această acțiune deoarece nu mai putea să gestioneze situația.

Gheorghe Dincă și-a turnat complicele cu care a agresat-o pe Luiza Melencu

Calvarul prin care a trecut Luiza Melencu este povestit chiar de cel care a răpit-o, violat-o și omorât-o, Gheorghe Dincă. Acesta a continuat seria de declarații șocante privind chinurile la care a fost supusă victima.

De această dată, monstrul din Caracal a scos la iveală detalii terifiante care pot afecta emoțional însă, potrivit cancan.ro, se pare că acesta și le amintește fără nicio urmă de regret.

În cadrul aceleiași declarații, Dincă l-a denunțat și pe Ștefan Risipițeanu, barbatul care la începutul anchetei spunea că nu are nicio legătură cu ceea ce a făcut Dincă. Monstrul din Caracal a povestit că după ce a violat-o pe Luiza Melencu s-a dus la Ștefan Risipițeanu care i-a pus întrebări nepotrivite despre fată. Gheorghe Dincă a fost de acord ca Fane să o agreseze sexual pe Luiza Melencu în condițiile în care bărbatul a văzut-o în mașina lui Dincă.

Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că l-a pus pe Fane să promită că nu va spune nimănui despre ceea ce făcuse, mai ales cumnaților lui Cristi și Marian.

”S-a jurat că nu o să spună la nimeni, niciodată. Eu i-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură. Dar pe Fănică îl amețise puțin țuica și i-am promis bani pentru țigări și totul o să fie bine”, continuă mărturia lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.

Gheorghe Dincă, gest incredibil care a șocat pe toată lumea

Principalul suspect în cazul morților din Caracal, le-a spus polițiștilor că își dorește să aprindă o lumânare pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, adolescentele pe care susține în continuare că le-a ucis.

În jurnalul acestuia s-au găsit însemnări șocante

Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe anchetatori. Aceștia au rămas înmărmuriți când au văzut ce a putut scrie Dincă într-un carnet pe care l-au găsit în locuința sa. Descoperirea cutremurătoare a avut loc în momentul în care anchetatorii au demarat căutările în cazul Caracal.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce se mișcă în jurul meu m-a dat uitării.”, a fost una dintre însemnările făcute de Gheorghe Dincă.

Un alt lucru pe care l-a scris suna astfel: „Când tu vrei să-i scoți pe Dumnezeu din suflet, el îți ia și mințile”.

De asemenea, anchetatorii au descoperit în respectivul carnet și o mărturie care arată violența cu care Dincă acționa.

„Dacă mă enervez nu contează cât ești…fără o mână sau un picior de la tine, nu plec”.