Anchetatorii au făcut o serie de percheziţii atât la locuinţa decedatului, cât şi la firme care ar fi putut furniza explozibilul. Potrivit ultimelor informații, încă nu există o pistă credibilă cu privire la mobilul asasinatului, motiv pentru care, oamenii legii continuă căutările.

Marți, aceștia s-au întors în apartamentul omului de afaceri care a murit în propria sa mașină în urma exploziei unei bombe amplasate sub scaunul său.

Locuința afaceristului se află într-un bloc obișnuit din cartierul Micălaca, unde Ioan Crișan locuia de 40 de ani, iar vecinii il știu ca fiind un om discret.

Soția acestuia a fost și ea de față în timpul perchezițiilor, iar anchetatorii au ridicat mai multe documente, dar și plicuri sperând ca acestea să îi ajute în a stabili mai bine profilul și comportamentul bărbatului. Totodată, aceștia speră că în documentele preluate vor fi găsite indicii sau probe care ar putea arăta motivul pentru care a fost ucis bărbatul, dar și lucrurile cu care acesta se ocupa înainte de explozie.

Apartamentul lui Ioan Crișan este încă sigilat

Odată preluate, documentele urmează să ajungă pe masa procurorului de la Parchetului General. În același timp trebuie menționat faptul că apartamentul a fost sigiliat imediat după ce decesul omului de afaceri, iar marți a fost desigilat pentru ca anchetatorii să poată pătrunde în locuință.

Imediat după preluarea documentelor, apartamentul aflat la etajul 2 a fost sigilat din nou. În ceea ce privește autopsia afaceristului, aceasta a fost finalizată, însă până când situația va fi clarificată, trupul bărbatului va rămâne la morgă.

Chiar dacă autopsia omului de afaceri este gata, se pare că trupul bărbatului va mai rămâne la morgă o vreme clarificarea siuației.

De menționat este faptul că, de sâmbătă, de când mașina în care se afla afaceristul Ioan Crișan a sărit în aer, în Arad, o întreagă echipă complexă de investogatori caută orice indiciu care să-i ducă la faptaș sau făptași.

După analizarea rămășițelor bombei, specialiștii au aflat originea explozibilului folosit și au decis să verifice fiecare firmă care vinde astfel de produse, pentru descoperi noi probe.

Amintim faptul că omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.