Evenimente Abonamente Comunicate

Despre noi

Capital un produs multimedia

PRINT

Revista Capital este prima publicație economică din România, lansată în 1992. Revista Capital este o publicație economică şi financiară care oferă analize, investigaţii şi predicţii economice tuturor celor interesați de economie şi de dinamica pieţei.  Oferă consultanţă valoroasă cititorilor sprijinind initiaţivele lor antreprenoriale. Pătrunde dincolo de ştiri pentru a descoperi cauzele care generează evenimentele. Se adresează unui target de cititori avizați și interesați de fenomenul economic.

ONLINE

Site-ul capital.ro este un punct de reper pentru ştirile economico-financiare, fiind cel mai vizitat site al unui săptămânal economic românesc, dedicat celor care apreciază ştirile corecte, obiective și relevante. Conține rubrici dedicate, uşor de accesat, care acoperă cele mai importante domenii atât din piaţa autohtonă cât şi din cea internaţională: auto, imobiliare, bancar, companii, HR etc.

Persoana din cadrul redacției căreia i se poate adresa cineva care se consideră lezat înainte de a se adresa CNA sau instanței civile

Simona Ionescu – Redactor Șef: simona.ionescu@evz.ro; tel: 021.527.11.11/12

Ciprian Mailat – Redactor Șef: ciprian.mailat@capital.ro; tel: 021.527.11.11/12

 

Lista tuturor publicațiilor editate de Editura Evenimentul și Capital

 

  • Evenimentul Zilei + suplimente
  • www.evz.ro
  • Capital+suplimente
  • www.capital.ro
  • Capital Top 300 cei mai bogați români