După ce INML a publicat raportul final privind expertiza realizată asupra oaselor ridicate din casa şi curtea lui Gheorghe Dincă, precum şi din liziera de la marginea oraşului Caracal, avocatul Tonel Pop vine cu o informaţie şocantă. Pentru că au fost găsite lângă aceste rămăşite alte bijuterii decât ale Luizei şi cum legiştii au confirmat că nu este vorba de Alexandra Măceşanu, avocatul afirmă că este vorba de o a treia victimă, scrie Cancan.

INML a transmis că oasele din lizieră sunt de natură umană şi aparţin unei fete cu vârsta între 15 şi 19 ani. În acest context, avocatul familiei Luizei Melencu crede că Gheorghe Dincă este autorul mai multor fapte odioase. În lizieră, spune Tonel Pop, au fost găsite mai multe accesorii care nu îi aparţin Luizei. Dat fiind acest fapt şi, mai mult, confirmarea legiştilor că nu este vorba de Alexandra Măceşanu, avocatul familiei Luizei a ridicat o altă problemă în anchetă: De ce nu-l întreabă nimeni pe Dincă pe cine a omorât şi a dus în lizieră?

“Se fac că nu înţeleg orice le povesteşti, orice le spui. În lizieră au fost găsite accesorii care nu au putut fi identificate ca ale Luizei. În prima fază, când s-a dus la lizieră, spunea “fata din luna mai” şi a mai sugerat altă lună. La audieri, în acest moment, nu mai spune de “fata din luna mai”, ci le ia pe cifre. Nu vrea să pronunţe numele, nu-şi asumă. “Fata numărul 1”, “Fata numărul 2” eventual “Fata numărul 3″… La reconstituire, de asemenea, au fost rugaţi de Dincă să nu mai pronunţe numele Luiza şi când a fost întrebat, a spus că nu-şi mai aminteşte numele”, a declarat avocatul Tonel Pop pentru România TV.