Deputatul PSD, Lia Olguța Vasilescu, se implică în scandalul momentului. Aceasta este protagonista unui nou derapaj grav. Vasilescu l-a jignit crunt pe cunoscutul protestatar Marian Moroșanu, cunoscut și sub numele de Ceaușescu.

Protestatarul Rezist l-a apostrofat pe șeful DSU, Raed Arafat, în aeroport. Acesta a filmat evenimentul și l-a postat pe o rețea de socializare. Ceaușescu i-a cerut lui Arafat să demisioneze pentru intervenția de la incendiul din Clubul Colectiv. Arafat l-a amenințat pe protestatar. I-a spus să plece, în caz contrar va chema poliția.

Derapaj grav al Olguței Vasilescu

După ce a văzut filmulețul, Lia Olguța Vasilescu și-a ieșit din minți. A ales să-l jignească grav pe protestatar. Mai mult, Vasilescu susține că acesta ar fi fost trimis de către cei de la PNL. „Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe o rețea de socializare.

Marian Ceaușescu, victimă în Revoluție și la Mineriade

Ce nu știe Lia Olguța Vasilescu este că Marian Ceaușescu nu are deficiențele verbale din naștere. Acesta a fost victima poliției în Revoluția din 1989. Marian a fost arestat și bătut crunt pentru că s-a aflat printre revoluționarii care au cerut libertate în decembrie 1989. Mai mult, acesta a fost și victima minerilor în 1990. Din cauza cruntelor bătăi încasate, protestatarul a rămas cu sechele pe viață. Ceaușescu a ales să se alăture și protestatarilor Rezist împotriva Guvernelor PSD.