Demisie în TV!

O nouă demisie are loc în TV. Marius Șumudică a decis să încheie colaborarea pe care o avea cu Digi Sport. Fostul atacant bătuse palma cu acest post de televiziune după ce nu a mai colaborat cu echipa Al-Raed din Arabia Saudită.

La acea vreme, Marius Șumudică era prezent mai mereu în cadrul emisiunilor sportive difuzate pe acest post TV. Astfel, el a decis să dea o șansă postului de analist pe care Digi Sport i-l oferise.

Marius Șumudică își strica imaginea de antrenor

Odată ce a bătut palma cu Digi Sport, Marius Șumudică a început să facă mai multe analize, așa cum îi cerea postul. Însă, multe dintre ele au fost, de fapt, doar atacuri. Un exemplu în acest sens sunt declarațiile pe care acesta le-a făcut cu privire la echipa Rapid.

Amintim că acest club sportiv l-a refuzat anterior ca antrenor pe Marius Șumudică.

Revenind la demisia sa din TV, aceasta a fost anunțată prin intermediul unui comunicat de presă.

„Am decis să mă retrag din postura de analist TV! Rămân doar antrenorul Marius Șumudică! Aș vrea să anunț oficial că am luat, astăzi, decizia de a mă retrage din postura de analist TV!

Pe scurt, profitând de această perioadă de pauză din punct de vedere profesional, am acceptat propunerea Digi Sport de a colabora cu ei din postura de analist TV. Mi s-a părut și mi se pare, în continuare, o experiență extrem de plăcută, mai ales că am fost coleg de platou cu oameni de mare calitate, atât din punct de vedere profesional, cât și uman.

Am petrecut momente frumoase în studio și țin, în mod special, să mulțumesc postului Digi Sport pentru șansa acordată”, se arată în documentul menționat.

marius sumudica
SURSA FOTO: Prosport

Marius Șumudică a motivat plecarea sa

În același comunicat de presă se mai arată și motivul pentru care acesta a decis să își dea demisia de la postul TV.

„Sunt un tip deschis și acest lucru îmi aduce de multe ori deservicii! Motivele pentru care am luat acestă hotărâre țin doar de caracterul și felul meu de a fi. Sunt un tip deschis, căruia îi place să spună mereu tot ceea ce vede, ce simte și ce gândește într-un anumit moment. Iar din postura de analist TV, simt că această trăsătură a mea îmi aduce numai deservicii”, continuă Marius Șumudică.

Așadar, acesta a reiterat că este mai bine să rămână doar „antrenorul Marius Șumudică”.

„Poate chiar risc să-mi fac numai dușmani în această lume a fotbalului și acesta este ultimul lucru pe care și-l poate dori un antrenor profesionist. Am decis că este mai bine să rămân doar antrenorul Marius Șumudică”, a fost mesajul acestuia.