Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că va părăsi Partidul Social Democrat, după Congres, dacă persoane precum Grindeanu, Tudose sau alți academicieni ai serviciilor ajung la conducerea partidului.

Pleșoianu este revoltat de faptul că anumiți oameni din PSD pun semnul egal între Dragnea și Orban. Acesta susține că nu merge mai departe într-un partid cu astfel de oameni. Pe de altă parte, Liviu Pleșoianu mai susține că în 2016 PSD era cu mult diferit față de cum este în prezent, și se arată nemulțumit de situația actuală.

”Bun… Cum spuneam, am intrat în 2016 într-un partid și m-am trezit în 2020 în altul. Doar că nu ține așa cu mine…! Dacă, după congres, PSD va fi condus de Grindeanu, Tudose și alți academicieni ai serviciilor sau persoane care pun semnul egal între Dragnea și Orban, atunci ne spunem „adio” și ne vedem de drumuri. Eu NU merg mai departe într-un partid condus de astfel de personaje!”, scrie Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă

Amintim că, în urmă cu ceva timp, Liviu Pleșoianu a umilit-o pe Viorica Dăncilă într-un mesaj postat pe o rețea de socializare. Deputatul PSD îi cere demisia liderului social-democraților și face acuzații grave la adresa acesteia. Se pare că, Dăncilă l-a numit pe Gabriel Oprea în funcția de vicepreședinte al PSD.