Liviu Pleşoianu, candidat la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost interzis pe platourile unei televiziuni în care a crezut mulţi ani şi pentru care a ieşit chiar în stradă. Fără s-o numească, Pleşoianu se referă la Antena 3, care i-ar fi interzis prezenţa în platouri începând cu data de 23 iulie.

“De asemenea, vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu data de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist. Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor… Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis.”, scrie Liviu Pleşoianu.

El spune că este singurul candidat care a strâns semnăturile pentru candidatura în mod real, dar recunoaşte că s-ar putea să nu fie un număr suficient pentru depunerea candidaturii la BEC.

“În ce mă privește, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a REFUZAT categoric să strângă semnături altfel decât ÎN MOD REAL! Nu, nu sunt suficiente, deși sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea… Apoi, voi hotărî ce fac mai departe.”, declară Pleşoianu.

El se arată dezamăgit că românii, în ciuda tuturor dovezilor apărute, continuă să ignore adevărul despre Laura Codruţa Kovesi.

“Habar n-am dacă sondajele sunt chiar poza realității României anului 2019. Dacă sunt, atunci rezultă că pentru multe MILIOANE de români NU contează deloc faptul că distinsa KOVESI a fost cu Maior și Coldea în sufrageria lui Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009, NU contează deloc nici că a semnat protocoale secrete cu SRI, cu aceiași Coldea și Maior. De asemenea, deși am informat toți europarlamentarii și întreg Consiliul UE, e clar că cele de mai sus NU contează absolut deloc… Bine, atunci…”, mai scrie Liviu Pleşoianu pe Facebook.

El publică şi un Pact pentru România în 21 de puncte, la care speră să adere cât mai mulţi politicieni din România. Puteţi citi acest Pact accesând linkul de mai jos.