Delia surprinde pe toată lumea! Secretul pe care puțini îl știu. Ce făcea artista în copilărie

În ediția de sâmbătă seara a emisiunii iUmor, un maestru păpușar din Bulgaria va urca pe scena emisiunii de la Antena 1. Numărul acestuia va fi unul magnetic pentru cei trei jurați ai emisiunii, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Totuși, numărul păpușarului bulgar a scos la iveală un secret de-al Deliei. Chiar vedeta a declarat că atunci când era mică nu a avut păpuși deoarece nu-i plac. Tot artista a dezvălui că sora sa, Oana, a avut o păpușă pe care jurata o mâzgălea cu pixul sau îi tundea părul.

”Mie nu îmi plac păpușile absolut deloc! Nu am avut păpușă când eram mică, sora mea a avut, iar eu îi făceam rele – o tundeam, o mâzgăleam cu pixul”, a povestit jurata.

Momente fără precedent la iUmor

Delia i-a lăsat pe toți mască după ultimele declarații făcute referitoare la sarcină. Profitând de o întrebare pe care a primit-o, artista a dat un răspuns amuzant, care i-a șocat pe telespectatori.

Delia Matache și Razvan Munteanu au o relație extrem de stabilă și solidă. Din 2012 cei doi sunt căsătoriți însă nici până acum nu au devenit părinți. Totodată, foarte multă lume își dorește să afle când va deveni Delia mămică, iar ultima glumă făcută de vedetă a generat un val de interes.

Mai exact, în ediția de săptămâna viitoare a emisiunii de divertisment, în care se află în juriu alături de Cheloo și Mihai Bendeac, vedeta a dat o veste care pur și simplu a șocat.

Preț de câteva momente toată lumea a amuțit neștiind ce să creadă, în momentul în care Delia a spus ”Sunt însărcinată.  La scurt timp, Mihai Bendeac a crezut că nu aude bine, așa că a întrebat doar ca artista să mai confirme o dată: „Ești însărcinată?”.

Imediat Delia a venit cu un răspuns fără precedent punându-și mâinile protectiv în jurul burții: „Am un bebe”. Șerban Copoț reacționează și el, iar în stilul caracteristic plin de umor face o glumă: „ (Ma)Matache” .

Întrebarea care o enervează pe Delia

Evident aceasta a fost o glumă din partea artistei. Amintim faptul că de foarte multe ori Delia Matache a fost întrebată când urmează să facă un copil. În acest context, artista susține că nu știe încă ce își dorește, iar atunci când își va da seama va face un pas în acest sens.

Totodată, ea mai declara că simte o anumită presiune și în momentul de față nu i-ar plăcea să aibă un copil ”în lumea în care trăim”.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat Delia în urmă cu ceva timp într-un podcast.