Delia a fost întrebată în ultimii ani când are de gând să devină mamă, iar acum, vedeta a hotărât să spună adevărul. Soția lui Răzvan Munteanu a vorbit despre lumea nesigură în care trăim și despre faptul că și acest lucru este un motiv pentru care nu vrea să dea naștere unui copil în această perioadă.

Mai exact Delia susține că îi este teamă să aducă un copil pe lume, mai ales când totul este atât de nesigur, iar sufletul unui copil este unul nevinovat.

Totodată, artista s-a gândit și la viitor, mai exact la momentul în care copilul va pleca prin ”diferite portițe în lumea asta”, complet nesigură.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă.Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Când va deveni mamă Delia 

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia.

Totuși, cu toate fricile pe care le are, Delia se consideră o mamă modernă și susține că ar putea deveni chiar o mamă ”foarte mișto” atunci când va avea un copil.

Cu toate acestea, vedeta susține că mai vrea să își dea puțin timp înainte ca familia să se mărească.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus povestit Delia Matache.