Patronul FCSB, Gigi Becali a luat decizia de a se muta la mânăstire. Omul de afaceri a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că vrea să își petreacă ultimii ani din viață la o mânăstire. Acesta a început deja să construiască un schit în localitatea Pătrunsa din județul Vâlcea.

Pentru a ajunge la mănăstirea din Pătrunsa este nevoie să mergi câțiva kilometri pe jos. „Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă” a declarat Gigi Becali în 2020. Omul de afaceri și-a cumpărat în Oltenia și câteva sute de oi.

„Asta e viața lui: biserica, familia, FCSB. Mai încolo, mai spre bătrânețe, știu eu, e una dintre plăcerile lui. Poate, dar încă e devreme. Are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Eu nu bat încă în retragere, nici el așa curând. Biserica e o pasiune a lui, a intrat în viața lui. Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe. Oricum el e retras, iese mai puțin la TV, nu mai are chef, dar FCSB rămâne în inima lui, una dintre plăcerile lui”, a declarat Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali.

Gigi Becali crede că putem scăpa de pandemie

Gigi Becali vrea să producă Arbidol pentru 3-5 milioane de oameni și să-l facă disponibil în farmacii. Prețul tratamentului ar fi de 10 lei, a spus el. „Vreau să produc eu să dau gratis la toată țara. Scăpăm în câteva luni de zile de pandemie fără vaccin. E foarte ușor. Eu iau substanța activă din India, din China și o capsulez în România. Dacă dau la preț modic. Un tratament – 10 lei. Eu plătesc tot. Cât mă costă nu contează, eu rezolv problema COVID-ului. Am văzut despre ce e vorba, nu vorbesc tâmpenii. Eu pot rezolva problema Covid-ului în România dacă dă o lege în România. Toți oamenii cărora le-am dat medicamentele astea s-au făcut sănătoși.”, a declarat Gigi Becali  într-o emisiune TV.