În urma escapadei de anul trecut, din vară, cu Ana, soția prietenului și vecinului său, Florin Muntean, Marica a avut o discuție cu acesta și s-au înțeles că totul va rămâne între ei, cu o singură condiție: fotbalistul să îi spună iubitei sale că a înșelat-o.

Marica s-a întors la București și i-a spus Ioanei totul, iar după un scandal imens, aceasta a decis să-i mai dea o șansă.

Pe de altă parte, după ce imaginile au fost făcute public, Marica s-a decis să își facă dreptate și să nu lase vinovații nepedepsiti. Acesta este convins că cei doi soți sunt cei care au dat filmarea presei.

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală. În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, au dezvăluit surse apropiate fotbalistului pentru impact.ro.