În final, omul a recunoscut că totul a fost o minciună pentru ca soţia să nu-l părăsească, cei doi fiind în pragul divorțului, notează Milano Today. În ziua când a dispărut, el a vrut să evite să meargă la bancă pentru a-şi separa conturile de ale femeii, apoi a spus prima minciună care i-a trecut prin cap.

Bărbatul i-a spus partenerei sale că un loz răzuit i-a adus marele premiu de 5 milioane de euro, dar, după ce a încasat banii, a fost răpit de câțiva români, care i-au furat banii. 

Mai mult, omul i-a mințit și pe carabinieri, spunându-le că românii l-au ameninţat cu cuţitele şi l-au sechestrat o zi întreagă, obligându-l să le dea banii. Din acest motiv, el s-a ales cu dosar penal.

Anchetatorii au luat legătura cu un reprezentant al băncii de unde ar fi retras bărbatul banii, iar acesta le-a spus că omul este un simplu angajat al unei pizzerii, prin urmare nu a avut niciodată atâția bani. De asemenea, și reprezentanţii loteriei au precizat că nu a fost câştigat niciun premiu de 5 milioane de euro, conform B1.ro.


Te-ar putea interesa și: