Indiferent dacă este vorba doar despre o livrare ocazională sau de găsirea unui partener care să ridice zilnic zeci de colete, găsirea celui mai bun preț pare să ne preocupe pe toți. Aceasta este tendința accesului rapid la toate mijloacele de informare online. Alegem produsul, ne uităm la caracteristici petru a vedea dacă acesta se potriveșe cu ceea ce ne dorim, vedem prețul și apoi căutăm unde este mai ieftin.

Această modalitate de selectare se manifestă în privința celor mai multe achiziții pe care le facem. Serviciile de curierat nu se sustrag nici ele de la acest trend. Tocmai de aceea există portaluri care se ocupă chiar de căutarea celui mai bun preț.  Unul dintre cele mai interesante și mai utile site-uri de acest gen este Woot.ro.

Cunoscând foarte bine nevoile și dorințele clienților acestui segment de servicii, administratorii acestui site integrează într-o platformă prietenoasă cele mai importante criterii de selecție și de alegere a tipului de livrare dorit. Iar cel mai importat lucru, pe care știu că și-l dorește orice client, este că  la woot.ro gasesti cel mai ieftin curier.

De ce să apelați la un curier prin intermediul platformei Woot.ro?

În primul rând, dacă sunteți în căutarea celor mai mici tarife de pe piață pentru livrări plicuri, colete, paleți și obiecte speciale în țată sau în străinătate prin intermediul acestui site aveți șansa de a găsi mult mai simplu ceea ce vă doriți.

În al doilea rând modalitatea de selecție și căutare a tipului de serviciu este extrem de facilă. Printr-un click și completarea corectă a unor detalii minime despre livrare, puteți avea rapid cea mai bună ofertă de preț. Toate opțiunile sunt clare, vizibile și ușor de accesat.

În al treilea rând puteți lucra cu cele mai tari și sigure firme de curierat de pe piață, respectiv Urgent Cargus, DPD, FAN Curier, TCE Worldwide și DHL. Iar pentru a va putea oferi cele mai bune prețuri, tarifele au fost negociate special pentru clienții Woot.

În al patrulea rând toți clienții actuali și potențiali sunt importanți. Pentru ei sunt disponibile și cele mai avatajoase metode de plată. Una dintre acestea, cea mai rentabilă, este cea reprezentată de cumpărarea de credite Woot.

În al cincilea rând serviciile sunt disponibile nu doar pentru expedieri din Româna, ci și pentru expedieri din străinătate. Grație acestui aspect vă va fi mult mai simplu să livrați colete și plicuri prin intermediul platformei, pentru persoane aflate în alte țări sau  chair și atunci când călătoriți.

În al șaselea rând aici aveți toate șansele să găsiți cel mai bun preț pentru orice expediere sau livrare vreți să faceți. Asta pentru că în conceperea site-ului, în negocierea tarifelor și în alegerea metodelor de plată totul a fost gândit pentru a oferi cele mai bune alternative pentru clienți.

 

Care sunt principalele avantaje ale folosirii platformei Woot.ro?

Această platformă este cea mai simplă metodă pentru a obține tarife avantajoase pentru orice tip de livrare ați dori. Prin simpla selectare a tipului de serviciu și completarea datelor minime necesare pentru transport, respectiv loc de ridicare, destinație livrare, tipul de livrare, greutate, dimensiuni puteți obține cea mai bună oferta de preț.

Sunt disponibile toate metodele moderne de plată. Dar vă este oferită și o soluție unică. Pentru a facilita plata rapidă a livrărilor, platforma vine cu o soluție ingenioasă pentru clienți, respectiv cumpărarea de credite Woot. Prin cumpărarea acestor credite se simplifică efectuarea plăților, care pot fi făcute mult mai comod și se pot economisi timp și resurse. Alegând acest sistem de plată aveți următoarele avantaje:

  • primiți o singură factură și anulați costuri administrative inutile;
  • veți câstiga timp prețios pe care să-l folosiți în avantajul activității voastre de bază;
  • beneficiați de tarife de livrare extraordinar de avantajoase, fară concurență pe piață.

Woot.ro este prima platforma de livrari online din Romania care integrează atât firme de curierat românesti, cît și internaționale. Este un site din care livrările se pot face atât din țară, cât și din străinăteate, oferindu-vă posibilitatea de a rămâne fideli platformei pe care o preferați pentru livrări de oriune v-ați afla.

Datorită simplității de a comanda și datorită modalităților îmbunătățite de plată,   companiile și persoanele fizice care aleg să folosească serviciile acestei platforme pot să economisească bani și timp. Cele mai bune cotații de preț de la curierii parteneri pot fi obținute aici cu doar cateva click-uri și prin simpla plasare a comenzii online. Aici veți găsi cele mai mici prețuri pentru transporturile naționale și cele mai avatajoase tarife pentru cele mai multe tipuri de livrări.

Pentru a va bucura și voi de facilitățile oferite de această platformă accesați Woot.ro!