Prima ediție Exatlon a adus în fața micilor ecrane vedete precum Anda Adam, Claudia Pavel (Cream), Diana Belbiță, Giani Kiriță, Ion Oncescu, Andrei Stoica sau Diana Bulimar.

Kanal D reușea ediție de ediție să atragă milioane de telespectatori, fiind pentru prima dată în mulți ani când PRO TV nu mai era lider de audiență.  A urmat ediția a doua cu și mai puține vedete, iar în ediția a treia nici măcar aducerea lui Giani Kiriță și a lui Vladmir Drăghia nu a reușit să readucă popularitatea showului.

Cei doi antrenori au plecat după o lună din concurs, fiecare încasând în jur de 20.000 de euro pentru prezența în emisiune.  Castingul pare a fi cea mai mare problemă a Exatlon. Dacă în prima ediție întrecerea dintre concurenți a fost una echilibrată, în a doua ediție, echipa Războinicilor nu a avut adversar.În această a treia ediție Războincii nu au reușit să câștige niciodată jocul pentru vilă și pierd majoritatea întrecerilor.  Dacă în prima ediție România a disputat mai multe jocuri cu Mexicul și Grecia, în această ediție, aceste competiții au dispărut, iar show-ul devine tot mai plictisitor.