Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în ziua de sâmbătă, 15 mai. Prezentatorul de la Antena 1 a purtat un costum crem și cămașă albă, iar Gabriela Prisăcariu a ales o rochie albă, lungă.

Totodată, Gabriela Prisăcariu a postat astăzi o imagine pe pagina sa de socializare, în care care poate fi văzută vestimentația acestora. „Domnul și Doamna Oțil”, este mesajul care însoțește poza de pe Facebook.

Unde a avut loc cererea în căsătorie?

În ianuarie 2020, Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu când erau plecați în Mexic, în vacanță. Amintim că în martie 2021 s-a aflat că vor deveni părinți pentru prima oară.

În momentul de față, Gabriela Prisăcariu este în trimestrul al doilea de sarcină iar în luna august va aduce pe lume un băiețel.

Legat de evenimentele ce au avut loc astăzi, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” anunța în urmă cu câteva săptămâni că deja fac pregătiri pentru nuntă.

„Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize”, a spus Dani Oțil în momentul respectiv.

De asemenea, va avea loc o petrecere restrânsă la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în București. Nicolai Tand, colegul lui de emisiune de la Antena 1, va fi bucătarul chef.

Sursă foto: Facebook Gabriela Prisăcariu