Este scandal imens pe scena politică autohtonă cu două săptămâni înaintea alegerilor preziențiale. Premierul Viorica Dăncilă a fost umilită pur și simplu după ultima sa apariție publică. Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, râde de Dăncilă după ce premierul PSD a fost surprins pe bicicletă, în campania electorală.

“Doamneeeeeeee, ce am facut ca tara sa avem parte de astfel de prostovani?!??? Trazniti in NATO, clarrrrr…”, a scris fostul jurnalist pe o rețea de socializare.

Viorica Dăncilă se află în plină campanie electorală. Premierul demis a fost surprins sâmbătă dimineața cu bicicleta pe centura orașului Bacău. Șefa PSD s-a urcat pe o bicicletă albă și a mers așa mai mulţi kilometri, fiind înconjurată de mai mulţi lideri social democrați, aceștia folosind în schimb biciclete negre, pentru contrast.

Dăncilă a fost însoţită în această plimbare inedită de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, și de președintele PSD Bacău, Dragoș Benea. Motivul invocat pentru această ieșire a fost o vizită la șantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău.