Mihai Tudose a postat un mesaj pe Facebook îl desființează pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Enervat la culme din cauza blocajului produs pe Autostrada Soarelui, liderul Pro România a taxat-o zdravăn și pe Viorica Dăncilă.

„UPDATE: Am aflat acum că au renunțat la șantier și au dat drumul la circulație. Chiar era nevoie să se suie pe pereți mii de oameni ca să se ia o decizie înțeleaptă măcar pe weekend? N-ați vrea voi să plecați acasă fără să ne mai enervați atat?

N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte „harnicul” și inutilul director de la CNAIR să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier „arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal?

P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc…. Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească…

Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă”, a fost mesajul lui Mihai Tudose.

Reamintim că Dăncilă a stârnit hohote de râs în CEx, după ce a afirmat, potrivit unor surse politice, că „eu sper ca în acest sex….”. Dăncilă s-a corectat ulterior spunând: „nu sex, CEx”.