Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, nu este o persoană prea apreciată în Teleorman, unde mulţi membri PSD, mai ales cei din „tabăra Dragnea”, sunt deranjaţi de modul în care premierul României l-a lepădat imediat de fostul lider PSD imediat după condamnarea sa. În plus, Dăncilă a declarat public că „nu era ea însăşi” în perioada când a condus Guvernul sub supravegherea lui Liviu Dragnea.

Unii social-democraţi din Teleorman fac acum publice momente amuzante din trecutul Vioricăi Dăncilă, subliniind că este un personaj interesat de putere şi funcţii, dar cu slabe calităţi de om politic, scrie liberinteleorman.ro. Un astfel de exemplu este Cristiana Alcea, o susţinătoare a lui Liviu Dragnea, eliminată din PSD Teleorman chiar de către colegii ei. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alcea îşi aminteşte cât de timorată era Viorica Dăncilă când venea în campaniile electorale din Teleorman, la braţ cu Liviu Dragnea şi cum spera ca şeful PSD Teleorman de atunci să-i mai negocieze la centru încă un mandat de europarlamentar. Ea îi ia apărarea şi lui Dragnea, despre care spune că nu era un dictator, cum susţine lumea acum, ci un bun strateg şi un bun negociator.

„Ba mai mult decât atât, doamna Dăncilă, îi datorați lui #Dragnea inclusiv cei 9 ani plecați pe la Bruxelles. Căci, îmi amintesc bine, cât de „timorată” coborați de pe scenă în campaniile electorale precedente, aici, acasă, în Teleorman, prin comunele noastre, la braț cu ÎNSUȘI DRAGNEA și ne întrebați cum și càt de bine ați vorbit pentru ca șeful #PSDTeleorman de atunci să vă mai negocieze la centru încă un mandat de europarlamentar. Eram o echipă, eram uniți, eram alături unul de celălalt pentru că o mână de fier ne ținea aproape. Și NU, nu era dictator. Era și este un bun strateg, un bun negociator și mai mult decât atât: SE PRICEPEA LA OAMENI.

NU ȘTIU CUM ȘI NICI DE CE AȚI DEVENIT „ABIA ACUM SUNT EU!”

#FărăSecuriștiÎnFuncțiiPublice”