Nebunie totală înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. Viorica Dăncilă se bate cu Klaus Iohannis pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni, dar se pare că a pierdut deja startul. Cu un handicap de 15% după primul tur, Dăncilă primește o nouă lovitură.

Șeful deputaților PNL, Florin Roman, a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că a încălcat legea. A mințit în declarația de avere.A omis sa treacă in declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Roman a sustinut că valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care Viorica Dancila s-a afișat la conferința de presa a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei.

„Deși pozează intr-un candidat “sărac și cinstit” ca ideologul PSD, Ion Iliescu, doamna Dancila nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulenta. In afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un roman care trăiește din munca cinstita, doamna Dancila nu s-a sfiit sa-și etaleze ceasul de lux, placat in aur”, a transmis Florin Roman.

Florin Roman nu s-a oprit aici. A continuat seria acuzațiilor. i-a reamintit lui Dăncilă că falsul în declarații reprezintă infracțiune. „Ii reamintesc doamnei Dancila ca falsul in declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plângi pe umărul pensionarilor și tu sa huzuresti in lux? Ceasul de aur al doamnei Dancila înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora, candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Pai cum vine asta doamna Dancila?!”, mai spune Roman.