Gabriela Cristea a făcut câteva comentarii acide la adresa premierului Viorica Dăncilă. Vedeta de televizune a fost invitată la emisiunea prietenei sale Cristina Șișcanu, unde a criticat imaginea pe care o afișează Dăncilă.

Alături de gazda emisiunii, Cristina Șișcanu, ea a avut câteva sfaturi pentru Viorica Dăncilă despre cum să ”treacă sticla” ecranelor TV și să arate bine.

„În primul rând dacă aş fi în locul doamnei Dăncilă m-aş tunde şi aş scăpa de cocul ăla «perfect». Apoi mi-aş mai da jos din machiajul acela. Este prea mult chiar si pentru televiziune”, a comentat Gabriela Cristea. La rândul său, Cristina Șișcanu care a fost de aceeași părere.

„Ai dreptate e „too much” (n.r prea mult)”, a replicat Cristina.

„Politicienii de la guvernare spun că au elaborat legea indemnizaţiilor pentru mame după modelul din Austria. Ştiţi ca mă documentez! Ei bine, acolo mamele pot să lucreze cu jumătate de normă în concediul de creştere a copilului după trei luni, fără să piardă indemnizaţia, deci, despre ce vorbim? Ca să nu mai spun că, în cazul meu, se suprapun concediile, iar pentru al doilea copil încasez o sumă care n-are nicio legătura cu realitatea”, a mai spus Gabriela.