Dana Budeanu a intrat în direct la România TV şi a vorbit despre situaţia începerii școlilor. Vedeta a spus că fetele ei vor merge luni, fizic, la şcoală. Vedeta a mai sublinit că miza este „să bage teroare în populaţie”, pentru a se vaccina.

”Copiii nu merg la şcoală şi Cîmpeanu ne explică coincidenţa? Eu vreau să găsesc o soluţie, pentru copii. Eu propun să donăm, haideţi, vă rog eu frumos, să fie teste rapide pentru elevi şi studenţi. Miza este să bage teroare în populaţie, dacă nu te înţepi, nu mergi la şcoală.

Dana Budeanu ”Lăsaţi copiii în pace”

”Lăsaţi copiii în pace! Noi, ca ţară, avem libertatea să jucăm mascarada cum vrem noi. Eu i-am zis lui Cîţu să pună vaccinarea în cârca medicilor de familie. Ei habar nu au! Domnule Arafat, este ok să ne vaccinăm dacă suntem pozitivi? Eu aşa ştiu, că dacă sunt bolnavă nu am voie să mă înţep. Nu ştiu dacă ştie populaţie, care este atât de îndobitocită, că şcolile, universităţile, spitalele sunt ale noastre”, a declarat aceasta.

Dana Budeanu ”Fetele mele se duc la şcoală luni, normal”

Dana Budeanu dorește ca fetele ei să meargă fizic la școală, fără să fie constrânse de ceva.

”Fetele mele se duc la şcoală luni, normal. Astea nu sunt legi de respectat, sunt abuzuri.”„, a adăugat Dana Budeanu la România Tv.

Dana Budeanu este cunoscută în România ca designer și ca dur critic vestimentar, aceasta chiar s-a autointitulat stilista vedetelor. Aceasta spune că ținutele ei au fost purtate de Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel, iar în țară le-a îmbrăcat pe Mihaela Rădulescu, cu care este și bună prietenă, Andra și Corina.