Pe blogul personal, fostul patron al Antenelor, face un rezumat la probelor pe care se bazează atunci când afirmă că dosarul lui a fost facut la comandă. Voiculescu afirmă că a fost condamnat la ordinul fostului președinte Traian Băsescu, care și-a ‘aservit justiția’. În finalul expunerii, Voiculescu le mulțumește celor ‘care au avut curajul să devoaleze răul și îi încurajez pe cei care mai au date despre caracatiță “Băsescu-servicii-justiție aservită” să le facă publice, semn ca ‘mogulul’ strânge încă probe…

”Faptele:

1. Procuror Angela Nicolae, ianuarie 2019: „Fostul judecător Mustață era extraordinar de impacientat, extraordinar de agitat, și le spunea colegilor de birou că el nu poate să îl condamne pe Voiculescu pentru că este nevinovat și că nu sunt probe în sensul vinovăției”. (link)

2. Judecătorul Stan Mustață, aprilie 2018: „Arestarea mea s-a efectuat în dimineaţa zilei de 29.04.2014, în care trebuia să intru în şedinţa de judecată pentru dosarul I.C.A (Telepatia, Dan Voiculescu). Alegerea acestei zile nu a fost întâmplătoare, mesajul era dur şi clar pentru toţi judecătorii: cine nu se lasă controlat, aşa va păţi!” (link)

3. Traian Băsescu, înregistrare (autenticitate confirmată inclusiv de Traian Băsescu). (link)

“Interlocutor: Şi aveţi înregistrări cu toţi?

Traian Băsescu: Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da’ să vezi conversaţia când îmi spuneau că îl luăm pe Mustaţă din complet.

Interlocutor: Ce stat este ăsta, domnule preşedinte?

Traian Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, na, eu ştiu ce spun.

Interlocutor: Probleme cu dosarul Voiculescu?

Traian Băsescu: Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea mâine îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.”

 

4. Mircia Gutău: “Traian Băsescu la o întâlnire la București unde am fost toți președinții de organizații din țară în discuțiile de la terminarea ședinței domnul președinte Băsescu a spus că obiectivul dumnealui pentru al doilea mandat este ca trei oameni să intre la pușcărie: Voiculescu, Vîntu și Năstase.”

Consecințele:

Din aceste date, reiese – evident și obiectiv demonstrat – că în Dosarul Telepatia s-a declanșat un atac concertat împotriva justiției (cea autentică, care face dreptate și îi separă corect pe vinovați de nevinovați).

Judecătorul Mustață și procurorul Nicolae au avut curajul să spună adevărul. Faptele pe care le-au relatat cei doi magistrați sunt cunoscute și de către alte persoane: judecători, procurori, poliție judiciară, ziariști și familiile acestora. Oamenii încep să relateze abuzurile.

Treptat dar implacabil, adevărul iese la lumină. Le mulțumesc celor care au avut curajul să devoaleze răul și îi încurajez pe cei care mai au date despre caracatiță “Băsescu-servicii-justiție aservită” să le facă publice. Grupul torționarilor a fost deconspirat. Sistemul terorii s-a prăbușit. Putem vorbi liber.”, scrie Voiculescu, citat de stiripesurse.ro.