„Am vorbit cu soția mea și am decis să facem publice veniturile ei din 2018. Sunt aceleași cu cele din 2017 și au fost de fiecare dată transmise autorităților în mod complet și la timp.
Toate declarațiile mele de avere de când am devenit parlamentar se găsesc și pe site-ul USR – https://www.usr.ro/membri/dan-barna/„, a scris Dan Barna pe Facebook.

Potrivit declaraţiei de avere a candidatului, soţia sa, Olguţa Dana Totolici a încasat la Petrom un salariu de 390.513 lei în 2017 şi 354.082 lei în 2018.

Declaraţie de avere Dan Barna 2019

Reacția lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale din noiembrie, vine după ce în presă au apărut informații că a omis să treacă și venitul încasat de soția sa, Olguţa Dana Totolici, la Petrom în declarația de avere, în timp ce Viorica Dăncilă, prezidențiabila PSD, al cărei partener de viață lucrează în aceeași companie, a declarat și venitul soțului.

Premierul Viorica Dăncilă a trecut în declarația de avere și venitul încasat de soțul ei din partea Petrom. Documentul depus la BEC arată că partenerul de viață al primului-ministru a câștigat 325.949 de lei din partea companiei, în anul 2018.