Dacia lansează versiunea Prestige a modelului Logan MCV, cu două variante de motorizare, începând de la 11.250 euro cu TVA inclus, în funcţie de motorizare şi echipare, au declarat pentru CAPITAL Online, reprezentanţii companiei.

Logan MCV Prestige poate fi comandat începând de joi, iar motorizările disponivile sunt pe benzină, 1.6 16V 105 CP şi pe motorină, 1.5 dCi 85 CP.

Odată cu această versiune, cea mai spaţioasă maşină din gama Dacia beneficiază şi de echipamente noi, disponibile în serie, printre care se numără geamurile electrice pentru portierele din spate, jantele de aluminiu şi volanul îmbrăcat în piele.

Opţional, sunt disponibile, printre altele, airbag-uri laterale şi tableta de portbagaj pentru varianta cu şapte locuri.

Preţurile diferă în funcţie de motorizare şi de echiparea aleasă. Astfel, MCV Prestige cu motor pe benzină, în varianta cu cinci locuri porneşte de la 11.250 euro, iar varianta cu şapte locuri, porneşte de la 11.750 euro.

Pe de altă parte, în cazul motorizării diesel, preţul în varianta cu cinci locuri porneşte de la 12.400 euro, iar cea cu şapte locuri, porneşte de la 12.900 euro.