Business Insider scrie că antreprenorul Elon Musk, miliardarul din spatele Tesla, și iubita sa, cântăreața și topmodelul Grimes, au rupt relația, după trei ani de căsnicie. Vestea a fost confirmată și de fondatorul Tesla, precizând că în prezent el și iubita sa sunt „semi-separați”.

Pe de altă parte, miliardarul susține că cei doi au rămas în relații bune, ei fiind părinți ai fiului lor în vârstă de un an, X Æ A-XII Musk, scrie news.ro. Totodată, el a mai subliniat faptul că încă mai au sentimente unul pentru celălalt și se văd frecvent.

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat Musk pentru PageSix.

În ceea ce privește motivul despărțirii, Elon Musk susține că planurile sale profesionale îl obligă să călătorească constant, pe când soția sa este nevoită să rămână în Los Angeles.

„Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles” a adăugat acesta Elon Musk. Totodată, el a mai adăugat că în prezent cei doi încă locuiesc împreună.

„Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată”, a mai adăugat fondatorul Tesla.

Amintim faptul că Elon Musk și Grimes au început să se întâlnească în 2018. Un an mai târziu cei doi au devenit părinți. Cel mai recent au fost văzuți împreună la Met Gala, la începutul acestei luni.

Elon Musk vrea un oraș pe Marte

De menționat este faptul că planurile lui Elon Musk sunt variate. Pe lângă Tesla, miliardarul anunța la finele anului trecut că nu va renunța la planurile sale de a trimite omenirea pe Marte. Acesta mai precizat atuncă că ar putea avea un oraș funcțional pe Marte până în 2050.

Odată la doi ani, planetele Marte și Terra se aliniază și se oferă astfel fereastra perfectă pentru misiuni pe Marte, spune Elon Musk, care vrea să profite de ocazie și să trimită în 2022 două navete SpaceX spre planeta roșie.

Aceste două nave ar trebui să transporte 100 de tone de echipament pentru generarea de energie, utilaje pentru minerit și pentru asigurarea condițiilor de viață. El a mai subliniat faptul că în cazul în care misiunea va avea succes, peste încă doi ani, în 2024, compania va trimite încă patru nave, de această dată și cu oameni la bord.