„Vreau să fac public că astăzi…sunt nevoit să îmi sărbătoresc a 60-a zi de naștere în carantină după ce am fost testat pozitiv cu boala COVID-19 cauzată de coronavirus”, a anunțat Antonio Banderas pe Twitter, potrivit news.sky.com

Banderas transmite îmbrățișări mari pentru toată lumea

Actorul spaniol spune că se simte „relativ bine”, fiind doar „puțin mai obosit” ca de obicei. Din fericire, acesta este încrezător că își va reveni „pe cât de curând cu putință”.

„Aș vrea să adaug că mă simt relativ bine, doar puțin mai obosit decât de obicei și sunt încrezător că mă voi recupera pe cât de curând cu putință.

Voi profita de această izolare ca să citesc, să scriu, să mă odihnesc și să continui să fac planuri pentru a începe să ofer însemnătate celor 60 de ani recent împliniți, la care am ajuns plin de dorință și entuziasm”, a adăugat mult îndrăgitul actor înainte de a încheia mesajul prin a transmite „îmbrățișări mari pentru toată lumea”.

Actorul cunoscut pentru prestanța din seria „Zorro”, „Motanul Încălțat” și „Shrek” este cea mai recentă celebritate de la Hollywood care a anunțat că a contractat infamul coronavirus după ce anterior o făcuseră și alții precum Tom Hanks sau Idris Elba.

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

În data de 30 iulie, Banderas şi iubita sa, femeia de afaceri germano-olandeză Nicole Kimpel, şi-au sărbătorit cu prietenii zilele de naştere, la Malaga. Kimpel a împlinit 40 de ani. Cuplul a oferit prietenilor un cocteil de la care nu a lipsit un tort uriaş cu multe lumânări în care sărbătoriţii au suflat cu forţă.

În imaginile postate pe Instagram de unii dintre invitaţi se poate vedea că nici Banderas, nici Nicole şi nici alte personalităţi, precum Sandra Garcia-Sanjuan, fondatoare a Festivalului Starlite din Marbella, nu purtau măşti sanitare