Cutremur la Românii au talent! Andi Moisescu a fost înlocuit! Nimeni nu și-ar fi închipuit cine vine în locul celui care a marcat istoria unuia dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment. Cel de-al sezonul 11 al show-ului „Românii au talent” vine cu schimbări radicale.

După plecarea lui Mihai Petre, care a fost înlocuit de Alexandra Dinu, și Andi Moisescu a plecat, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Andi Moisescu va fi înlocuit de Smiley în ultima parte a emisiunii, până acum prezentator al show-ului. Decizia a fost luată de producători, după ce Andi Moisescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Show-ul s-a filmat la studiourile din Ștefănești. În prezent, filmările pentru preselecții s-au terminat.

„Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au spus Smiley și Pavel Bartoș pe Facebook.

Mihai Petre dispare și el de la masa juriului. Dansatorul a fost în componența proiectului în ultimii doi ani, alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra. Acesta părăsise emisiunea în 2014 și a revenit în 2018, pe poziția lăsată liberă de Mihaela Rădulescu. În locul său a venit acum Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu.

Cu doar puțin timp înainte de începerea celei de-a șasea zi de audiții pentru ”Românii au Talent” în care concurenții urcau pe scenă în fața juraților, Andi Moisescu a primit rezultatului testului COVID.  Juratul de la ”Românii au Talent” a fost infectat cu noul coronavirus. În situația dată, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale.

Andi Moisescu a reacționat la scurt timp după ce a primit rezultatul testului. El a anunțat că s-a autoizolat, iar în prezent nu are niciun simptom. De asemenea, juratul de la ”Românii au Talent” este optimist și știe că va trece ”cu bine peste această provocare”.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu.

În ciuda infectării unuia dintre jurați, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare. Astfel, cei mai talentați concurenți sunt pregătiți să demonstreze că momentele pregătite în acest sezon.