Cu doar puțin timp înainte de începerea celei de-a șasea zi de audiții pentru ”Românii au Talent” în care concurenții urcau pe scenă în fața juraților, Andi Moisescu a primit rezultatului testului COVID.

Veștile nu sunt foarte bune. Se pare că juratul de la ”Românii au Talent” a fost infectat cu noul coronavirus.

Având în vedere noua veste primită, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale

În ce stare se află Andi Moisescu 

Andi Moisescu a reacționat la scurt timp după ce a primit rezultatul testului. El a anunțat că s-a autoizolat, iar în prezent nu are niciun simptom. De asemenea, juratul de la ”Românii au Talent” este optimist și știe că va trece ”cu bine peste această provocare”.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu.

În ciuda infectării unuia dintre jurați, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare. Astfel, cei mai talentați concurenți sunt pregătiți să demonstreze că momentele pregătite în acest sezon.