Seism puternic pe scena politică autohtonă. Omul care ar avea toate șansele să ajungă în turul doi al prezidențialelor cu actualul președinte Klaus Iohannis primește o lovitură cruntă.

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, este, conform sondajelor, marele rival al lui Iohannis în dorința actualului președinte de a obține un al doilea mandat la Palatul Cotroceni. Liberalii sar la atac și scot la iveală amănunte incendiare despre Barna.

Vicepreședintele PNL, Florin Roman, a detonat bomba. Roman îl acuză pe Barna că a câștigat peste 600.000 de euro din contracte cu guvernul PSD și și-a ilustrat postarea cu o poză a lui Dan Barna însoțită de mesajul „Omul nou cu năravuri vechi”.

„634.018 euro a câștigat domnul Dan Barna din contractele cu guvernul PSD, jumătate din suma provenind din contractul cu Ministerul Afacerilor Interne! 248.022 euro a câștigat domnul Dan Barna din contractele OIR POSDRU! Peste 170.000 de euro a câștigat din contractele cu autoritățile locale! Ca și lui Liviu Dragnea, domnului președinte al USR i-au plăcut mult contractele cu statul! #faracontractecustatulinfunctiipublice”, a scris vicepreședintele PNL Florin Roman pe o rețea de socializare.