Niculae Bădălău, ministrul Economiei, sare la gâtul lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. Scandalul a pornit după ce Răzvan Cuc l-a demis pe Alin Guțu de la șefia Companiei Naționale APDF Giurgiu, Guțu fiind un om apropiat de Bădălău.

Într-o postare pe Facebook, Bădălău îi mulțumește lui Guțu pentru profesionalismul demonstrat și, în mod ironic, susține că acesta a fost schimbat din funcție tocmai din cauza rezultatelor bune.

„Vreau să îi mulțumesc lui Alin Guțu pentru întreaga sa activitate desfășurată la Compania Națională APDF Giurgiu. A demonstrat că este un om capabil, dedicat, care a avut rezultate pozitive, motiv pentru care, probabil, a fost demis de Ministrul Transporturilor. Încă o dată, îl felicit pentru tot ceea ce a realizat până acum, îi doresc în continuare putere de muncă pentru a continua cu aceeași pasiune și competență activitatea în cadrul echipei PSD Giurgiu, mai ales că, spre deosebire de alte persoane pe care le-am promovat, a dat dovadă, pe lângă profesionalism, de CARACTER! Mult succes!”, a scris Bădălău pe Facebook.