Este vorba despre Niculae Bădălău, președintele filiailei PSD Giurgiu, care a anunțat pe pagina sa de Facebook că se retrage din viața politică.

„Dragi giurgiuveni,

Pentru noi toţi, Giurgiu înseamnă „FAMILIE”, iar familia reprezintă totul: armonie, comunicare, înţelegere, respect şi, nu în ultimul rând, iubire. Familia înseamnă „ACASĂ”, şi Giurgiu este pentru mine, şi cred că şi pentru voi, „acasă”.

Este greu să rezumi în câteva vorbe o viaţă de om, dar pot spune că, timp de 30 ani, cât am fost în familia politică a social-democraţilor, am făcut tot ce a stat în puterile mele ca acest judeţ, şi România, în ansamblul ei, să îşi atingă potenţialul enorm de dezvoltare pe care îl are.

Alături de prietenii şi colegii social-democraţi am pus umărul alături de administraţia locală şi judeţeană pentru dezvoltarea comunităţii în care trăim cu toţii. Toate proiectele de dezvoltare a judeţului au fost legate în mod direct de susţinerea pe care am avut-o de la nivel central”, scrie Niculae Bădălău pe pagina de Facebook.

Acesta dorește ca munca lui să fie continuată cu implicare

Niculae Bădălău le cere colegilor să îi continue munca cu implicare, profesionalism și excelență.

„Am fost mereu alături de primarii localităţilor giurgiuvene, indiferent din ce partid au făcut parte, şi le-am susţinut proiectele, ştiind cât de importante sunt ele pentru locuitorii judeţului, pentru crearea condiţiilor de viaţă decentă şi civilizată.

A sosit însă momentul să mă retrag din viaţa politică.

Spuneam la început că GIURGIU ESTE FAMILIA MEA. Şi când spun acest lucru mă refer la familia care, deşi trece prin multe încercări, suişuri şi coborâşuri, este întotdeauna ÎNCREZĂTOARE şi UNITĂ. Aşa îmi doresc să rămâneţi în continuare!

Experienţa mea profesională de peste 30 de ani, acumulată atât în sectorul privat cât şi în cel public, precum şi experienţa politică de 30 ani în PSD, mă fac să cred că dumneavoastră, dragi social-democraţi giurgiuveni veţi continua munca mea cu IMPLICARE, PROFESIONALISM şi EXCELENŢĂ”, scrie, pe Facebook, Bădălău.