Supus unui adevărat tir în presă şi pe internet, Alexandru Cumpănaşu a decis, joi seara, să se apere de cei care îl atacă pentru lipsa studiilor şi pentru sumele uriaşe pe care le-a încasat în ultimii ani. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el spune că mafia din România “şi-a dat mâna pentru a ataca un singur candidat, cel mai PUTERNIC: Alexandru Cumpănașu. De ieri mi-am asumat realizarea HĂRȚII INFRACȚIONALE din ROMÂNIA, ce cuprinde legăturile dintre clanurile interlope cu poliția, parchetul, oameni politici și din administrație și mass media, iar acest lucru i-a făcut să intre în crize de isterie.”

Alexandru Cumpănaşu mai precizează, pe subiectul colaborării cu SNSPA, că aceasta a fost una legală, corectă şi transparentă. În plus, el spune că nu a predat niciodată la această instituţie, ci doar a fost expert în cadrul unui proiect cu finanţare europeană. Cumpănaşu ameninţă instituţia cu o plângere penală dacă va continua să “se joace cu imaginea unui candidat la Președinția României”.

“Cu privire la declarația de avere sunt singurul candidat care a dat dovadă de transparență, neascunzându-și averea prin interpuși, și care va lupta până la capăt pentru adevăr. Muncesc de la vârsta de 16 ani, mi-am sacrificat viața pentru muncă și nu voi permite nimănui să mă denigreze pe mine sau familia mea!”, spune Cumpănaşu.

“Voi depune plângeri penale și îi voi ataca în instanță pe toți cei care mai formulează o singură acuzație la adresa mea fără să aibă probe”, mai scrie Alexandru Cumpănaşu în postarea sa, care poate fi consultată integral mai jos.