Cinema 21:9 are un ecran de 58 inch (147 cm) cu un raport lungime/lăţime 21:9, astfel încât filmele în format 2.39:1 să umple în totalitate ecranul. Televizoarele LCD tradiţionale afectează această experienţă, distorsionând imaginea pentru a umple ecranul – pierzând câmpul complet al imaginii iniţiale – sau afişând imaginea în format letterbox cu dungi negre în părţile de sus şi de jos Cinema 21:9.
Platinum include un transmiţător 3D de mare putere integrat în rama televizorului, care comunică cu un număr nelimitat de ochelari Active 3D, pentru a putea viziona un film 3D împreună cu prietenii. Televizorul Cinema 21:9 Platinum se comportă la fel de bine şi cu materiale 2D sau în format 16:9 de la surse precum cele de la televiziuni, jocuri sau DVD-uri, care sunt redimensionate uşor pentru a umple ecranul, datorită celei mai bune tehnologii de formatare automată din clasa sa.
Include toate inovaţiile privind calitatea imaginii la care te-ai aştepta de la seria Philips 9000 premiată, inclusiv tehnologia LED, 400 Hz, cu o rată de reîmprospătare a imaginii de 0,5 ms şi motorul de procesare a imaginilor Perfect Pixel HD, adunate într-un ecran şi mai mare Full HD de 58” cu un raport lungime/lăţime de 21:9. Complementat cu Ambilight Spectra 3 (pe trei laturi ale ecranului: laterale şi sus), televizorul Cinema 21:9 Platinum vă învăluie complet în acţiunea filmului şi vă oferă o experienţă cinematografică de neuitat în propria casă.
Televizorul Cinema 21:9 Platinum este disponibil în România la preţul 16.999 lei.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/Ue55SLIA3tc?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/Ue55SLIA3tc?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>