Povestea de iubire dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a ajuns la final. Cel puțin așa indică ultimele informații. Potrivit celor mai recente date, afaceristul a înlocuit-o pe Binca Drăgușanu. El și-ar fi găsit fericirea în brațele unei superbe domnișoare.

Noua iubită se numește Andreea D., este model și are 24 de ani, susțin jurnaliștii de la Cancan. Potrivit sursei citate, frumoasa blondă l-ar fi zăpăcit pe afacerist cu formele ei… naturale. Jurnaliștii au susținut că actuala relație pare să fi trecut deja la următorul nivel, căci Bădălău n-a stat prea mult pe gânduri și a mers cu iubita sa la un eveniment din București.

Ce s-a observat chiar în acest weekend între Gabi Bădălău și noua iubită

De altfel, weekend-ul acesta, la Monato, centrul de evenimente deținut de Gabi Bădălău, a avut loc botezul fiicei unui avocat cunoscut din Capitală. Nași au fost Valentina Pelinel și Cristi Borcea. De asemenea, printre invitați s-au numărat fiul ex-ministrului Economiei și actuala iubită. La petrecere, Bădălău și actuala iubită s-au comportat ca un cuplu, cu gesturi tandre de afecțiune.

La petrecere, susține sursa citată, cei doi s-au comportat ca un adevărat cuplu. S-au ținut de mână, au dansat împreună, s-au sărutat, iar toate gesturile făcute au subliniat și mai mult faptul că între cei doi este o idilă. Cu toate acestea, apropiații lui Gabi Bădălău nu cred că această poveste de iubire va fi una de durată. Rămâne de văzut dacă „gurile rele” au dreptate sau blonda de doar 24 de ani îl va determina pe Bădălău să o uite definitiv pe Bianca.

Rămâne de văzut, totodată, și dacă noua iubită a lui Gabi Bădălău va pune piciorul în prag și va reuși un lucru la care se pare că Bianca Drăgușanu a eșuat. Este vorba de divorțul de Claudia Pătrășcanu, care durează de ani buni.

(sursa foto: Instagram)ț

(Sursa foto: Cancan)