Adi Mutu a vorbit despre operația de implant de păr

Adi Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, a călătorit în Turcia pentru a beneficia de un implant de păr. Alegerea sa îl readuce pe antrenorul echipei CFR Cluj la look-ul pe care îl avea în perioada în care evolua pentru Chelsea!

Imaginile recente cu antrenorul echipei CFR Cluj, Adrian Mutu, au apărut pe pagina de Instagram a clinicii din Turcia, locul unde a avut loc intervenția chirurgicală pentru implantul de păr. Fotografiile ne arată transformarea sa vizibilă după operație, oferind o privire asupra rezultatului, care deja a stârnit interesul publicului.

adi mutu
Adrian Mutu / SURSA FOTO: Instagram

Adrian Mutu a recunoscut că operația a durat câteva ore.

adi-mutu
Imagini din timpul operației / SURSA FOTO: Instagram

„Începe să te lase și părul, nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni, puțin în părți mi-am făcut implant. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede.

Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme, a trecut timpul. Nu e dureros, am dormit. Durează câteva ore, nu este chiar așa ușor”, a explicat Adi Mutu, pentru Fanatik Superliga.

adi-mutu
Adrian Mutu / SURSA FOTO: Instagram
adrian mutu
Rezultatul final / SURSA FOTO: Instagram

Mutu nu a fost mulțumit de rezultatul meciului CFR Cluj-Universitatea Craiova (1-2), de pe 16 martie

Adrian Mutu a fost dezamăgit de evoluția din partida împotriva Universității Craiova.

Antrenorul echipei CFR Cluj și-a exprimat dezamăgirea față de prestația din meciul contra Universității Craiova, susținând că echipa sa merita mai mult.

„Nu cred că meritam să pierdem. Când joci în play-off şi nu reuşeşti să marchezi din atâtea ocazii… În principiu nu am ce să le reproşez băieţilor decât să fie mai atenţi în faţa porţii. Dar am făcut un joc solid, am luat goluri din două contraatacuri.

Din păcate, lipsa de experienţă a lui Matei Ilie s-a văzut, dar trebuie să îl ajutăm să crească. Nu i-am spus nimic la cald, a marcat şi pentru 2-1. Las specialiştii să vorbească despre acest episod. O să vedem la final cât de mult contează acest eşec.

Suntem acolo, trei echipe la un punct. Vedem ce se va întâmpla şi mâine. Este un rezultat care nu e corect, tabela vorbeşte întotdeauna. Ce pot să mai schimb? Ce întrebare!

Poate dacă Popescu era puţin răcit şi nu scotea aceste mingi imposibile. Adversarii au avut un portar în formă excepţională”, a spus Mutu.