Dacă ai prea mulți bani în buzunar și ți se pare că deja scumpul telefon inteligent Samsung Galaxy S8 nu este suficient de interesant, poți apela la serviciile companiei scandinave Legend, specializată în produse „bespoke”. Adică în personalizarea detaliată a oricărui obiect sau serviciu. Specialiștii și colaboratorii acestei firme au creat de-a lungul ultimilor ani tot felul de „minunății” în special din zona tehnologiei de vârf cu care au câștigat clienți importanți din lumea celor bogați și dornici de atenție. Astfel, pe site-ul Legend apar carcase și căști pentru telefoane mobile sau curele și catarame pentru ceasuri lucrate cu migală din materiale scumpe precum aurul sau piele de crocodil.

Cea mai nouă creație a specialiștilor Legend este dedicată noului Samsung Galaxy S8 și implică placarea părții din spate a aparatului cu aur galben sau roz de 24 de carate și chiar platină. Unde mai pui că marginile carcasei sunt acoperite cu diamante , iar elementele grafice, precum logo-ul producătorului, sau orice altceva își dorește clientul sunt realizate din alte pietre prețioase. Prețul unui astfel de Galaxy S8 sau S8+ urcă astfel, amețitor, până la 2.790 de euro.

O altă variantă pentru același telefon propune acoperirea părții sale din spate cu piele de crocodil, struț, șopârlă, pisică de mare sau rechin. Deși nu vor „da bine” la activiștii pentru drepturile animalelor, astfel de finisaje îți permit să ai asupra ta un telefon „cu totul altfel” decât al celorlalți. Mai ales dacă, pe lângă pielea exotică adaugi și o nuanță anume și detalii cusute manual sau încrustate cu pietre prețioase. Desigur, exclusivismul are prețul său, iar în cazul de față acesta nu e delor de neglijat: 2.890 de euro.