Autopsia arată că DJ Lalla s-a înecat

Tatăl Laurei Roşca, DJ Lalla aşa cum era cunoscută în showbiz, a vorbit despre moartea fiicei sale. El susţine că fata lui ştia să înoate. El spune că tot ce s-a întâmplat pe plaja din Mamaia a fost doar un accident nefericit.

Potrivit unor imagini prezentate de televiziuni, joi dimineaţă, 28 septembrie 2023, tânăra a fost surprinsă îndreptându-se către zona de cluburi. DJ Lalla a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă. Se întâmpla la ora 8:40.

Tatăl Laurei a declarat la Antena 3 CNN că a primit, după autopsie, rezultatele testelor toxicologice care arată că fiica sa nu consumase nici alcool, nici droguri.

„Noi avem de la autopsie, avem o hârtie în care scrie că i s-a găsit în plămâni nisip, deci s-a înecat. Şi nu i s-au găsit, la analize, nici alcool, nici drog. S-a întâmpla la 10.00 dimineaţa, s-a dus să vadă malul mării, a făcut poze cu răsăritul.

Nu ştiu, acum mai nou i-au găsit şi telefonul şi lucrurile ei. Pentru că au găsit-o în tricou şi chiloţei, deci nici măcar costum de baie. Şi a găsit-o o turistă. Au chemat salvamarii şi au încercat să o resusciteze şi n-au reuşit. De înotat ştia să înoate chiar foarte bine.

A fost ceasul rău în momentul ăla. Accident. Dacă n-aş avea putere financiară, cred că mi-aş pune ştreangul. Sunt aşa de bulversat”, a declarat Nicolae Roşca, tatăl Laurei.

Ancheta continuă. Anturajul fetei este audiat

Persoane din anturajul lui DJ Lalla sunt supuse audierilor de către anchetatorii din cadrul Poliției Mamaia. La derularea anchetei din acest dosar participă și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Numeroși martori au fost audiați luni, 2 octombrie. Totul pentru elucidarea cazului tinerei de 34 de ani care a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia.

Printre principalele semne de întrebare apărute în decursul anchetei se numără și faptul că în telefonul fetei nu a fost găsit niciun mesaj de adio. Acest lucru îi face pe anchetatori să creadă că moartea ei a fost un accident.

Un alt semn de întrebare este acela că obiectele care aparțineau fetei, căștile, telefonul și încălțămintea, nu au fost descoperite de anchetatorii în timpul cercetării la fața locului. Deși se aflau la un kilometru distanță față de locul în care a fost identificată, obiectele au fost găsite sâmbătă de un alt turist.

O ipoteză este aceea că tânăra ar fi intrat în mare, însă a fost doborâtă de curenții prea puternici care nu i-au mai permis să înoate.

Potrivit raportului IML, fata nu consumase alcool sau alte substanțe care i-ar fi putut afecta capacitatea de a înota.

Tot în aceste zile anchetatorii analizează și camerele se supraveghere din zonă.