Recent, Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry au fost văzuți cu Katharine McPhee și David Foster, cele două cupluri întâlnindu-se la o cină de lux ce a durat trei ore. În aceeași seară, paparazzi i-au prins pe cei doi în timp ce ajungeau la restaurant.

Pozele apărute cu Meghan Markle au stârnit un val de comentarii la adresa ei, fanii  întrebându-se dacă nu carecumva este din nou însărcinată. Unul dintre internauți a decis clar că aceasta mai așteaptă un copil, având în vedere că fiecare mișcare a lui Meghan este strategică.

„Jacheta nu a fost casual. A fost strategic pusă pentru a da impresia că ascunde o posibilă sarcină. Fiecare mișcare pe care această femeie o face este calculată pentru a o menține relevantă. A arăta dezordonat a fost o mișcare din partea ei”, este doar unul dintre comentarii.

În pozele postate de către paparazzi, Meghan Markle poartă o pereche de pantaloni de piele, la care a asortat o bluză lanrgă bej și niște papuci portocalii. Pentru că era seară, fosta ducesă de Sussex a decis să poarte o jachetă până la genunchi, de culoare bej, care părea cu un număr dar două mai mare decât măsura pe care aceasta o poartă. Aceasta a mai avut și o geantă pe care o ținea mereu peste burtă.

Măsura prea mare a jachetei și felul cum își ținea geanta, i-a făcut pe fani să creadă că aceasta este din nou însărcinată. Meghan Markel nu a confirmat și nici infirmat informația cum că ar fi din nou însărcinată. Nu este exclus faptul ca soția Prințului Harry să fi pus câteva kilograme în plus și de aceea să fi apelat la o măsură mai mare pentru jachetă.

Meghan Markel este pe care să piardă un proces intentat chiar de ea

Lucrurile încep să meargă prost pentru Meghan Markle. Se pare că soţia prinţului Harry, a pierdut cea mai recentă rundă în cazul împotriva Associated Newspapers Limited (ANL), care deţine ziarele Daily Mail şi Mail on Sunday, notează news.ro.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care Meghan Markle a fost cea care a dat în judecată grupul de presă pentru încălcarea intimităţii şi a drepturilor de autor, după ce Mail on Sunday a publicat extrase dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o în 2018 tatălui ei, Thomas Markle.
Astfel, săptămâna trecută, ANL s-a folosit de cartea recent publicată „Finding Freedom” a jurnaliştilor americani Omid Scobie şi Carolyn Durand, susţinând că Markle a oferit informaţia autorilor.

View this post on Instagram

Spotted! ✨ . Harry and Meghan was spotted on Tuesday night out and about in Montecito, California. The couple was enjoying an evening out for dinner accompanied by friends David Foster and Katharine McPhee at Lucky's Steakhouse ✨

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on